radiantpath - Szürke bolygó

2009.01.30. 14:35 Bala2.0

Régóta ülök rajta, de nem akartam úgy kirakni, hogy előtte nem olvasom el még egyszer. (az post időzítését sikerült elszúrni, bocsi)

A távoli jövőben az emberiség benépesíti a világegyetemet. Három nagyhatalmú Oroszország, Japán és az Egyesült Államok köré kiépülő csillagközi állam, ha úgy tetszik birodalom létezik. A háborúk eszközei Zakuk és Titánok, hatalmas robotszerű gépek, a'la Battletech, csak itt sokkal hitelesebb, nem pár száz méterről lövik egymást.

A történetről annyit, hogy Pearl Harbor modern köntösbe öltöztetve. Támadás éri az oroszok egy marsi gyárát, hőseink túlélésének esélye a nullával egyenlő, de harcolnak, utolsó emberig.

Igazából egy nagyobb volumenú projektnek indult, beismerten a Battletech mintájára. (politikai cselszövéses, akció keverék). Csak sajnos megrekedt. 8/10, mert nincs folytatás:P

A tovább mögött elérhető az egész mű!

A szerző engedélye nélkül nem terjeszthető, kereskedelmi forgalomba nem hozható! Ha ezt elfogadod, itt letöltheted.

Szólj hozzá!

Címkék: radiantpath szürke bolygó angels of war

A bejegyzés trackback címe:

https://olvastam.blog.hu/api/trackback/id/tr42912446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása