Tűzvonalban

2009.04.30. 12:48 Bala2.0

A titkos mentési akció, amit a fülszöveg ígért átverés. Az utolsó 20-25 oldalra maradt az egész iszonyatosan tömörítve. De már megszoktam. Griffinnél a háború csak egy közjáték amiért többeknek meg kellett szakítaniuk a nyugodt életet, hogy katonásdit játszanak.

Van hős katona, előléptetés, becsajozás, tábornokok dicsőség hajhászása, sebesült katona lábadozása, lerészegedés, titkos küldetés, de igazából semmi történik és mégis magával ragad. :) Nagyszerűen keveri a stílusokat, egyszer tényszerűen mesélő, már-már mintha ismeretterjesztő könyvet olvasnék, viszont ha női szemszögből ír, akkor körül írja a dolgokat, ha férfi katona szemszögéből ír előjön a káromkodás, egyszerűsítés.

7/10-et mindenképpen megér.

Szólj hozzá!

Címkék: tűzvonalban web griffin line of fire

A bejegyzés trackback címe:

https://olvastam.blog.hu/api/trackback/id/tr701095590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása