Kasztovszky Béla - Grin

2009.05.08. 07:14 Bala2.0

Maradok a hazai scifi vonalon.

Megvalósult az ember évszázados álma: lehetségessé vált a csillagközi utazás! Jelöltek egész csapatai küzdenek egymással, hogy elfoglalhassák megtisztelő helyüket az első csillaghajó fedélzetén, és ezzel együtt a történelemkönyvek lapjain.
A más bolygókon értelmes lényeket keresni hivatott expedíció indulása előtt azonban elképesztő titokra derül fény. Az annyira keresett földönkívüliek talán már itt is vannak közöttünk, sőt a csillaghajóprogramba is beszivárogtak.
Vajon hányan lehetnek, kik azok, és ami a legfontosabb: mi a céljuk?

Kasztovszky Béla Zsoldos Péter-díjas szerző kiváló elbeszélései után ezúttal regénnyel jelentkezik, melyben azonban stílusának kedvelői nem fognak csalódni: számára mint mindig, most is fontosabbak a technikai csodáknál a velük szembesülő esendő emberek - és idegenek.

A magyar "Ray Bradbury" ma már élő klasszikusnak számít a hazai SF irodalomban. E regényt élete fő művének tartja, mely hosszú évek formálódása után most végre az olvasók elé kerülhet.

 

Mit várok a könyvtől?

Sablon scifinek néz ki ennyiből, úgy hogy nem sokat. Kössön le egy kicsit. :)

2 komment

Címkék: grin kasztovszky béla

A bejegyzés trackback címe:

https://olvastam.blog.hu/api/trackback/id/tr191108861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WtF1sh 2009.05.10. 07:19:31

A fülszöveg meggyőző,kiváncsi vagyok mi sül ki belőle!
Hajrá Bala! ;)

Bala2.0 2009.05.10. 08:02:34

@WtF1sh: Kasztovszky stílusa nem igazán jön be, gondolatjelek és zárójelek tömege, és ahogy fogalmaz... nehezen bírom követni. :)
süti beállítások módosítása