olvastamblog

Kritikák, összefoglalók, ismertetők az általam olvasott könyvekről.

Szintén Bala2.0

A darázsgyár

2009.01.30. 11:31 Bala2.0

Milyen is egy kissé zakkant fiú szemével nézni a világot? Megvadult nyulakkal bírkózni, rituális keretek között állatokat öldösni? A család igazán őrült tagja, aki többek között kutyákat gyújt fel, megszökött az elmegyógyintézetből, és hazafelé tart a szigetre öccséhez, akivel rendszeresen beszél telefonon.

A cselekmény alapja a dolgos mindennapok közbeni visszaemlékezések: a gyerekként elkövetett gyilkosságokra, meghatározó eseménykre. A karakterek brilliánsak, gyakran úgy éreztem, hogy nem is őrült Frank, csak annyira inteligens, hogy senki nem érti meg. Ilyenkor általában a következő jelenet visszazökkent, egyáltalán nem normális a srác.

Beteg egy történet, beteg szereplőkkel, beteg végkifejlettel. És, hogy mi az a misztikus darázsgyár? Én azt mondom, nem több egy erős női megérzésnél. 7/10. Mindenki olvassa el, megéri!

Szólj hozzá!

Címkék: iain banks iain m banks a darázsgyár the wasp factory

A bejegyzés trackback címe:

https://olvastam.blog.hu/api/trackback/id/tr18912004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása