olvastamblog

Kritikák, összefoglalók, ismertetők az általam olvasott könyvekről.

Szintén Bala2.0

Gone with the Blastwave

2009.05.26. 19:40 Bala2.0

Pofátlanságom határtalan, most a deltablogról lopok. Elfújta a lökéshullám. Finn posztapokaliptikus képregény. Morbid humorral.

Két név nélküli katona (egyetlen megkülönböztető jelük, a homlokukon egy ikon, ami az egyiknek egy célkereszt, a másiknak egy lángnyelv) unalmas mindennapjaiba csöppenünk bele. Pedig körülöttük, a lerombolt, sugárszennyezett városban dúl a háború, kékek, sárgák, pirosak (és zöldek) ölik egymást céltalanul.

Ennyi talán elég is ízelítőnek. Itt lehet megnézni az eredetit, aki pedig nem boldogul, itt találja a magyarra ferdített verziót.

Szépen megrajzolt, zseniális, fárasztó, hangosan röhögős. de csak 9/10, mert nem mindegyik vicces, és követelem a folytatást. :)

2 komment

Címkék: gone with the blastwave elfújta a lökéshullám kimmo lemetti

A bejegyzés trackback címe:

https://olvastam.blog.hu/api/trackback/id/tr281145426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása